Spaarblog

sparen en andere geldzaken
Subscribe

Over spaarblog

Waarom sparen?
Misschien spaar je voor iets speciaals, een nieuwe computer of een auto. Ook als je geen spaardoel hebt is het altijd handig om een bedrag achter de hand te hebben als buffer. Om een kapotte wasmachine te vervangen of andere onvoorziene kosten mee te kunnen dekken.
Maar je kunt ook sparen voor grotere zaken, je kunt sparen om (een deel van) je hypotheek af te lossen, je kunt sparen voor een sabbatical of zelfs voor een (vervroegd) pensioen. Sparen gaat sneller dan je denkt, als je consequent elke maand geld spaart heb je binnen een paar jaar een mooi kapitaaltje opgebouwd.

Waarom spaarblog?
Op Spaarblog.nl lees je nieuwtjes over sparen, banken en rentetarieven, en vind je tips hoe je zelf meer kunt (be)sparen. Spaarblog is voor en door spaarders.

Wie zitten er achter Spaarblog?
Spaarblog wordt gemaakt door Ellen en Arthur, en af en toe door gastbloggers. De inhoud van Spaarblog is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen en opvattingen van de bloggers. Ellen en Arthur zijn enthousiaste spaarders, maar geen financieel experts en ook geen journalisten. Wij schrijven over sparen omdat we dat leuk vinden.

Disclaimer
Hoewel we de informatie op Spaarblog met veel zorg samenstellen kunnen er natuurlijk altijd fouten in sluipen. Spelfouten, stijlfouten en tikfouten, maar ook inhoudelijke fouten. Wij zijn maar eenvoudige spaarders en geen economen. Uit de informatie op Spaarblog kunnen dan ook geen rechten worden ontleend en Spaarblog aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventueel geleden schade die is ontstaan door de informatie op deze site.

  • Nieuwsbrief

    Elke week de nieuwste artikelen van Spaarblog in je mailbox!

    G-Lock opt-in manager for bulk email software.

  • Rubrieken